Aktuelt

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. 

Smittevern og organisering av skoledagen på Asker vgs

På grunn av smittesituasjonen i vårt område, må vi være forberedt på rask omstilling mellom gult og rødt nivå i udirs trafikklysmodell og eventuell stenging av skolen for en kort periode. Det er kommuneoverlegen i Asker som beslutter hvilket nivå vi til enhver tid skal driftes på. I denne nyhetssaken finner du info om organisering av skoledagen på gult/ rødt/ stengt nivå.  

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Nyhetsbrev i januar

Les vårt fjerde nyhetsbrev til foresatte ved Asker videregående skole. Her finner du oppdatert informasjon.       

Ny Teknolab på skolen

Asker videregående har fått arenamidler av Sparebankstiftelsen DNB til å etablere en arena som skulle bidra til økt tilhørighet. Søknaden ble skrevet av skolebiblioteket, som har jobbet aktivt med å bygge opp et sosialt og pedagogisk spilltilbud ved skolen.  

Tid for fagvalg

Elevene i Vg1 og Vg2 begynner nå prosessen med å velge fag for neste skoleår. Se elevenes videopresentasjoner av programfagene.        

Adventsstemning... 🌟

Korona, heldagsprøver og desembermørke til tross, adventsstemningen kommer når skolen er pyntet og elevene møtes av julemusikk, gløgg og pepperkaker på morgenen.       

Korona på Asker vgs

Ved smittetilfeller blant elever eller ansatte ved Asker vgs får berørte lærere, ansatte og berørte elever og deres foresatte direkte beskjed på sms. Elever og ansatte kan også få supplerende informasjon på teams. Elever og ansatte som ikke er vurdert til nærkontakter får kun en generell melding på teams.  

Askerstafetten 2020

Elevene i Breddeidrett 1,2 og 3 gjennomførte onsdag 2. desember Askerstafetten for første gang.  

Fartsmåling på E18

Elevene i fysikk1 skal lære om forskjellen på gjennomsnittsfart og momentanfart.    

Til toppen