Halloween-feiring

Gratulerer til 2STA, 2STE og 3STD🥳👻 Juryen vil også gi en hederlig omtale til 3STE som sitter i karantene, men likevel klarte å samle klassen og ta et bilde🤩

Klikk for stort bildeHalloween Asker vgs

Den 30. oktober markerte vi Halloween på Asker vgs. Elevrådets sosiale dager-komité pyntet skolen og arrangerte kostymekonkurranse mellom klassene.

I klassens time på torsdag var det full aktivitet i alle klassene for å komme på den beste kostymeideen og fredag morgen fyltes klasserommene med idrettsstjerner, Men in Black, pysj-kledte ungdommer, spøkelser, meksikanere og militære for å nevne noe.

En klasse kledte seg ut som skolens rettslærelærer og i en annen var alle Tommy miljøarbeider mens i enda en klasse var alle kledt som en av klassens elever under det tidsriktige slagordet «Jeg er...». Andre klasser hadde koronatema, alpinttema og sportstema mens lærere og andre ansatte stilte opp i kostymer som viste fagbakgrunn eller var generelt bare skremmende med heksehatter og skumle masker.

VINNERKLASSENE kan glede seg til en stor mengde godteri i premie. De som ble kåret til beste kostyme-klasser var spøkelsene, meksikanerne og de militære. Vi gratulerer!