Høstens vakreste eventyr…

Tirsdag 15. september var det klart for årets friluftsliv- og orienteringsdag i området Drengsrud/Vardåsen.

Klikk for stort bilde Anne-Grethe W. Gundersen

Dagen startet med litt tåke som utover dagen gikk over til strålende sol. Start og mål var ved Drengsrudvannet.

Elevene var delt opp i makkergrupper som løp og gikk gjennom løypa som bestod av 12 poster. I år var det en «koronavariant» som innebar at ingen av postoppgavene involverte berøring av verken klippekort eller andre ting. I stedet tok gruppene en selfie ved hver post som ble sendt til kontaktlærer/kroppsøvingslærer. Ved noen av postene var det aktiviteter som danseutfordring, spille ut dyr i en næringskjede og sparking av fotball over et vann.

Siden det nå er lov å tenne bål i skogen, så var det koselig leirbålstemning med pølsegrilling ved flere av postene. Dette er en annerledes skoledag som både elever og lærere ser frem til hvert år. Takk til idrettsseksjonen som stod for det prikkfrie arrangementet!