Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse tirsdag 2. mars: viken.no/asker-vgs.

Inspirasjonsformiddag og Valentine

Torsdag 11. februar ble en travel dag for avgangselevene med flere foredrag og universitetsturne. I tillegg var det konkurranse for alle klassene om å pynte det fineste klasserommet til Valentine. 💖

Klikk for stort bildeValentinefeiring

I Vg3-klassene startet dagen med et motivasjonsforedrag om Krafttak mot kreft før innsamlingsdagen i mars. I år blir det innsamling uten fysiske bøsser, men med vipps.

Neste programpost for elevene var digital universitetsturné hvor det i år ikke var fysisk besøk av universiteter og høyskoler, men i stedet et digitalt møte på Zoom, først generell informasjon og deretter kunne hver elev velge å bli bedre kjent med tre utdanningssteder.

Siste post på programmet var motivasjonsforedraget "Ung og sliten" av samtaleterapeut Marielle N. Hansen. Hun tok for seg hvordan det oppleves å være ung gjennom en pandemi og snakket om hvordan finne veier og verktøy ut av vanskelige tanker og følelser.

Tilbudet om gratis vaksine mot hjernehinnebetennelse var satt opp i gymsalen og elevene møtte klassevis gjennom dagen for å gjennomføre vaksinen.

På morgenen stod elevrådet og delte ut bakevarer og saft til elevene. Elevrådet hadde også invitert til konkurranse om det fineste pyntede klasserom til Valentine. Det var mange flotte dekorerte rom med hjerter og lenker i rødt og rosa. Det ble kåret en vinnerklasse på hvert trinn: 1STB, 2STD og 3STF.