Vellykket elevrådsseminar

Elevrådsleder Samantha Fife var fornøyd med arrangementet. Målet med seminaret var å lære om elevrådsarbeid og bli kjent med hverandre.

Klikk for stort bildeElevrådsseminar 2020 Erling Nereng

Alle elevrådsrepresentantene på Asker vgs var torsdag 3. september samlet på Venskaben for årets elevrådsseminar.

Seminaret startet med at elevrådsleder Samantha Fife, ass. rektor Erling Nereng og miljøarbeider Tommy Aashildrød presenterte seg. Deretter var det bli-kjent-opplegg med quiz. Elevene delte seg inn i grupper som diskutert temaer som hvordan elevrådet skal fungere best mulig, hvilke oppgaver man har som klasserepresentant, elevfagkontakt mm.

Det ble valgt komiteledere og deretter begynte de ulike komiteene å planlegge sitt arbeid for skoleåret 20/21. Skolegenserkomiteen og Elevorganisasjonen er allerede godt i gang og det ser ut til at det blir et bra år for elevrådet med mange engasjerte elever!

De forskjellige komiteene på skolen:

• Elevrådsstyre
  • Skolens utvalg
  • Elevorganisasjonskomiteen
  • Sosiale dager-komiteen
  • Etiopiakomiteen
  • Mediekomiteen
  • Kontrollkomiteen
  • Psykisk helse komiteen
  • Skolegenserkomiteen
  • Kantinekomiteen

Medlemmene i de forskjellige komiteene (DOCX, 25 kB)