Young Ambassadors

Organisasjonen Young Ambassadors ønsker kontakt med samfunnsengasjerte ungdommer. Søknadsfrist er 12. september.

For tiende året på rad vil 20 elever i videregående skole få delta i Young Ambassadors. Målgruppen er samfunnsengasjert og lærelysten ungdom som ønsker påfyll av kunnskap og erfaringer ved siden av skolen. YA stimulerer, inspirerer og motiverer deltakerne til å realisere sitt potensial på en måte som skal komme samfunnet til gode. Programmet er partipolitisk nøytralt, og baserer seg på frivillig arbeid av en gruppe norske studenter. Blant samarbeidspartnerne våre finner man blant annet Den Amerikanske Ambassaden i Oslo, konsulentfirmaet McKinsey & Company, Google og Den Norske Opera & Ballett.

I Young Ambassadors oppmuntrer vi til dialog, debatt og felles læring. Deltakerne vil få være med på ti seminarer i løpet av skoleåret, der hvert seminar har sitt eget tema. Seminarene tar for seg temaer som norsk og internasjonal politikk, økonomi, innovasjon, kultur, helse og forsvar. Alle seminarene avholdes hos relevante institusjoner og selskaper, som Stortinget, UD, NHO, Oslo Børs og Operaen. I tillegg til seminarene får hver deltaker tildelt en mentor som er tilpasset sine interesser. Mentorene våre holder høy faglig standard, og er gjerne helt i toppen av sitt fagfelt. Med disse tilbudene håper vi å kunne samle og øke nysgjerrigheten hos interessert ungdom som skal ta Norge inn i fremtiden.

Les mer om programmet: www.youngambassadors.no. Søknadsfristen er 12. september.

Klikk for stort bildeYoung Ambassadors Young Ambassadors